На новорічному столі має бути свинина, баранина, індичка чи курка. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.
"За китайським календарем рік Чорного Водяного Тигра настане за місяць - на світанку 1 лютого, - говорить астрологиня. - Але задобряти господаря року українці почнуть уже вночі 1 січня. Раджу приготувати м'ясо. Птицю запечіть у рукаві. Уникайте дичини. М'ясо краще тушкувати, ніж смажити на вогні. Шашлик недоречний. Якщо сильно хочеться, то хай буде соковитим, а не пересушеним. Рибу придбайте морську. На гарнір оберіть сочевицю, темний рис, булгур і вермішель з твердих сортів пшениці. Приготуйте плов".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яких страв треба уникати на новорічному столі, щоб щастило весь рік
Якщо любите торт "Наполеон", у Новий рік його краще замінити на медовик, просочений бісквіт, шарлотку, снікерс і десерти з великою кількістю горіхів.
"Смакуватимуть лікери й бальзами, - каже Максимова. - Скажіть "ні" горілці. Коньяку й шампанського теж має бути небагато. Напої з бульбашками цього року на стіл ставити не варто. Якщо любите пиво, купіть темне. Оминайте коктейлі. Пийте глінтвейн, соки й узвари, чаї з калини, малини, смородини".
Астрологиня назвала знаки, на які 2022 року чекають багатство та успіх.
Коментарі