середа, 16 липня 2014 11:58

"Чому не арештували Януковича?" - найцікавіше у новому номері "Країни"

"Чому не арештували Януковича?" - найцікавіше у новому номері "Країни"

Головною темою нового номеру журналу "Країна" стало питання, "Чому не арештували Януковича?". Відповідь на нього дає в інтерв'ю колишній виконувач обов'язків голови Адміністрації президента України Сергій ПАШИНСЬКИЙ.

Далі "Країна" пише:

"За стабільної ситуації в країні бізнес Порошенка коштуватиме в рази дорожче" — експерти розповідають, чому гарант мовчить про продаж своїх активів.

"На Донбасі зараз – реальна війна. В Європі цього ще не відчувають" — Путін діє алогічно, а Кремль веде подвійну гру — стверджує Андрій ДЕЩИЦЯ, колишній виконувач обов'язків міністра закордонних справ.

Труп не можна чіпати, доки його не перевірять мінериЄвген СТРОКАНЬ воював у батальйоні "Айдар". Його командиром була Надія Савченко.

"У розгарі дискусії представник ОУН СД схопився за тяженьку попільницю і намірився  нею на представника ОУН" — Українська Головна Визвольна Рада мала стати підпільним парламентом України. Її установчі збори відбулися 70 років тому в закинутій хатині лісничого в Карпатах. Президетом обрали Кирила Осьмака з Миргородщини, а прем'єр-міністром — львів'янина Романа Шухевича.

Ярослав ФАЙЗУЛІН, кандидат історичних наук

Читайте також у новому номері журналу "Країна":

"Магія чорного блюзу в тому, що людина сміється над собою"

Ігор МЕЛЬНИЧУК, музикант

"Росія привезла на Кубок світу футболістів винятково з місцевого чемпіонату, які там заробляють гроші й не розвиваються. І чому вони мали обігрувати Алжир із гравцями "Валенсії", "Спортінга", "Інтера"?

Віктор ДОГАДАЙЛО, футбольний тренер

"Майдан треба залишити. Він повинен зберегтися не лише як музей великої події, а і як найефективніша громадська інституція"

Вадим СКУРАТІВСЬКИЙ, мистецтвознавець

"Кохання має передбачати турботу. А якщо ти приходиш із роботи, а в хаті нема що їсти - яке це кохання?"

Борис ХЕРСОНСЬКИЙ, поет, психолог

"Відкатів у нашій державі не скасовує навіть війна. Як і бюрократії"

Антон САНЧЕНКО, письменник

"Перевагу однієї людини над іншою важко пробачити"

Валерія НОВОДВОРСЬКА, політик, дисидент

Зараз ви читаєте новину «"Чому не арештували Януковича?" - найцікавіше у новому номері "Країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі