вівторок, 09 лютого 2010 16:17

Чоловік підірвав будинок у Луганську, щоб піти з життя

Чоловік підірвав будинок у Луганську, щоб піти з життя

Причиною вибуху в квартирі житлового будинку в Луганську могла стати спроба самогубства, заявив перший заступник Луганського міського голови Маноліс Пілавов на прес-конференції у вівторок.

"За попередніми даними, є, начебто, повідомлення (СМС- ред.), яке загиблий скинув своїй колишній дружині, де і говорить про те, щоб його поховали як людину. Така версія є, вона відпрацьовується", - сказав М.Пілавов.

Разом з тим, за його словами, поки офіційна версія - це вибух побутового газу.

Тим часом територіальне управління Держгірпромнагляду в Луганській області проводить розслідування технічних причин нещасного випадку, який стався в результаті вибуху в одній з квартир житлового будинку.

"Як стало відомо, перед трагедією господар відправив своїй дружині СМС-повідомлення з текстом: "Поховай по-людськи. Будь щаслива. Біжи від диявола". Зміст указує на те, що, швидше за все, вибух був спланований для суїциду", - відзначає прес-служба Держгірпромнагляду.

Разом з тим, говориться в повідомленні, розглядаються й інші причини вибуху.

За словами начальника Луганської держінспекції промислової безпеки і охорони праці в газовому комплексі Владимира Шумейко, характер вибуху і його наслідку не указують на вибух газу: "У квартирі йшов ремонт, меблі відсутні. З газового устаткування є тільки плита, яка була відключена від стояка. Зараз причини і обставини вибуху уточнюються. Останнє слово за експертами".

Експлуатацію газових мереж і устаткування здійснює Луганське міжрайонне управління газового господарства ВАТ "Луганськгаз" ДП "Газ України". Житловий будинок належить кооперативу "Оріон".

Як повідомлялося, в Луганську в 9-поверховому будинку в ніч на вівторок стався вибух, за попередніми даними газу. Загинула одна людина.

У результаті вибуху зруйновані внутрішні квартирні перегородки в квартирі, де він стався, а також цілісність міжквартирних перегородок і стінних панелей. Не виключена загроза обвалення конструктивних елементів на 9 поверсі.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підірвав будинок у Луганську, щоб піти з життя ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі