вівторок, 15 грудня 2009 14:04

Coldplay продадуть свої музичні інструменти та костюми (ВІДЕО)

Coldplay продадуть свої музичні інструменти та костюми (ВІДЕО)

Британська група Coldplay влаштує добродійний аукціон, під час якого розпродасть музичні інструменти, устаткування, а також концертні костюми часів туру "Viva La Vida Tour" і багато інших речей, якими учасники колективу користувалися протягом останніх десяти років.

"За останні десять років ми накопичили багато гітар, клавішних, підсилювачів, постерів, платинових дисків та інших речей, що наводять ностальгію", - відзначили музиканти.

Як повідомляється на офіційному сайті Coldplay, всі отримані від продажу колекції кошти будуть перераховані на рахунок організації Kids Company, що надає підтримку дітям з неблагополучних сімей.

Торги стартуватимуть 17 грудня і продовжаться до 31 грудня. Повний список лотів, які будуть представлені на аукціоні, поки не оприлюднений, але Coldplay запевнили потенційних покупців, що найближчим часом на офіційному сайті групи з"явиться посилання на каталог у форматі .pdf. Торги відкриються на онлайн-аукціоні eBay.

Coldplay відомі як активні учасники всіляких добродійних акцій. Так, британський колектив неодноразово брав участь в добродійних концертах, а також записав декілька пісень, доходи від релізів яких пішли на потреби хворих на рак та СНІД, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Coldplay продадуть свої музичні інструменти та костюми (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі