понеділок, 11 серпня 2008 13:14

Chrysler з двома дітьми впав зі скелі у Криму

У Чорноморському районі Криму автомобіль "Chrysler" впав зі скелі. Загинув чоловік, який намагався врятувати двох дітей, що перебували у машині.

Як повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в Криму, трагедія сталася в урочищі Атлеш. Подружжя із Литви з двома дітьми (12-річним сином та його маленьким братом, якому ще не було року) поїхало на машині на скелястий схил на прогулянку. З"їхавши на автомобілі "Chrysler" з дороги, батьки вийшли з автомобіля, залишивши там дітей. Машина почала з"їжджати зі схилу, батько кинувся на допомогу дітям.

"Усі 10-15 метрів, доки "іномарка" котилася вниз, у бік крутого обриву, чоловік намагався застрибнути у салон, але не встиг - разом з автомобілем "Chrysler" він упав з 20-метрового обриву у смугу прибою", - відзначили в МНС.

Від одержаних травм чоловік загинув на місці. У його старшого сина - перелом стопи, а молодший син, що був у дитячому автомобільному кріслі, отримав лише подряпину.

На місці випадку працює міліція. З"ясовується причина падіння автомобіля, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Chrysler з двома дітьми впав зі скелі у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі