середа, 23 грудня 2009 10:19

Четверо чоловіків отруїлися біляшами

Четверо чоловіків отруїлися біляшами

Четверо чоловіків були госпіталізовані 21 грудня з села Затурине Полтавського району до відділення кишкових хвороб обласної інфекційної лікарні унаслідок харчової інтоксикації.

Як зазначають в Головному управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій в Полтавській області, до лікарні потрапили чоловіки: 1946 р.н., 1945 р.н., 1951 та 1991 років народження з діагнозом - харчова інтоксикація.

Стан здоров"я хворих задовільний.

Як повідомлялося, 15-го грудня в МНС поступила інформація про отруєння сім"ї невідомою речовиною. Виявилось, що 47-річний батько сімейства розкидав по будинку отруту, щоб потравити гризунів. Унаслідок надзвичайної ситуації постраждало 6 людей, з них 4 дітей, 3 дітей: 11-річний і 10-річний хлопчики і 8-річна дівчинка померли.

У ході перевірки встановлено, що в житловому приміщенні використовувався препарат "Фоском", який застосовується в сільському господарстві для знищення гризунів. Препарат "Фоском", вступаючи в реакцію з киснем повітря, виділяє токсичну речовину 1-го класу - фосфін, який вражає центральну нервову систему і кровообіг.

Якщо людині не надати своєчасну меддопомогу, вона помирає від набряку легенів.

За матеріалом Новини Полтавщини.

Зараз ви читаєте новину «Четверо чоловіків отруїлися біляшами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі