середа, 25 червня 2008 15:56

Черновецький хоче ліквідувати Академію наук України

Київський міський голова Леонід Чернівецький рекомендує уряду ліквідувати Академію наук України.

Зокрема , викладаючи сьогодні на брифінгу свої ідеї, які могли б допомогти знизити рівень інфляції в Україні, Л.Чернівецький підкреслив: "Ліквідація системи Академії наук, приміром, яка існує тільки в Китаї й в Україні й ще в Росії, там теж є дуже багато майна, теж дасть мільярдів десять доларів".

Він також відзначив, що важливу роль у зниженні рівня інфляції в Україні також повинен зіграти контроль за використанням бюджетних коштів. За його словами, багатими є люди, які заощаджують на всьому, оскільки можна багато заробляти, але й удвічі більше витрачати. "Треба жити по коштах. Ці ідеї гарні. Я не можу їх реалізувати у Верховній Раді, але я дарую їх прем"єр-міністру, нехай вона ними скористається", - підсумував Леонід Чернівецький.

Мер Києва Леонід Чернівецький разом зі своєю командою також має намір розпочати збір підписів за відставку уряду України, якщо він не підвищить зарплати й пенсії бюджетників у зв"язку з інфляцією, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький хоче ліквідувати Академію наук України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі