четвер, 24 листопада 2011 17:53

Через візит Януковича сумчани залишились без яєць у магазинах

Через візит Януковича сумчани залишились без яєць у магазинах

24 листопада, у зв'язку з приїздом Президента на сумський насосний завод, працівникам підприємства заборонили проносити на завод яйця в будь-якому вигляді.

Віктор Янукович бере участь у відкритті найбільшого в Європі випробувального стенду для насосного устаткування підвищеної продуктивності в ПАТ "Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування "Насосенергомаш".

Тему яєць підняли сумчани, які побачили президентський кортеж на вул. Покровській біля ТЮГу. "А яєчка тут роздають?", - жартували перехожі. Нагадаємо, цього року Віктора Федоровича (паперового) в Сумах вже закидали яйцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича знову освистали на "Олімпійському"

Також до ТЮГу не підпускали перехожих, які йшли за продуктами в магазин розташований поруч з театром.

На перехресті вулиць Академічної і Покровської (на останній розташований Театр юного глядача) зібрався натовп сумчан, які бажають пройти в магазин. Міліція та охорона в штатському їх не пускала. "Нам хліба потрібно купити!" - "Трохи пізніше", - відповідала охорона.


Зараз ви читаєте новину «Через візит Януковича сумчани залишились без яєць у магазинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі