четвер, 29 січня 2009 15:54

Через борги жоден тролейбус не вийшов на маршрут у Херсоні

Сьогодні, 29 січня, близько 5-ої ранку ВАТ Херсонобленерго повністю припинило подачу електроенергії для КП Херсонелектротранс, у результаті чого жоден тролейбус в місті не вийшов на маршрут.

Як зазначив віце-мер Херсона з питань транспорту Юрій Христич, підприємство знеструмили за борг у розмірі 228 тисяч гривень.

Пізніше стало відомо, що Херсонобленерго, мерія Херсона і Херсонелектротранс домовилися про відновлення подачі електроенергії для Херсонелектротрансу - єдиного тролейбусного перевізника в місті.

Херсонобленерго повідомило, що електропостачання планується відновити сьогодні.

"Ми отримали гарантійний лист від мерії та Херсонелектротрансу. Сьогодні нам заплатять 80% боргу, 4 лютого - інші гроші. І сьогодні ми підключимо Херсонелектротранс до електропостачання", - заявили в Херсонобленерго.

На балансі Херсонелектротрансу перебуває 101 тролейбус, що обслуговують 7 маршрутів. У 2008 році підприємство перевезло 52 млн осіб - понад 40% від загальної кількості пасажирів у місті, повідомляє Корреспондент.net


Зараз ви читаєте новину «Через борги жоден тролейбус не вийшов на маршрут у Херсоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі