понеділок, 28 серпня 2023 06:00

Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 28 серпня

Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 28 серпня
Багато читайте, мрійте і повертайтеся у місця своєї сили. Вдасться відшукати своє справжнє покликання. Фото: pixabay.com

28 серпня – особливий час для тих, хто шукає себе. Вдасться розібратися зі своїми бажаннями і думками. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня у жодному разі не можна сваритися і йти всупереч власним принципам, - говорить астрологиня. – Той, хто розпочне сварку, дуже про це пошкодує. Не ризикуйте власним щастям заради маленького успіху. Не варто зводити будинок, розпочинати ремонт, оформляти документи, купувати взуття та аксесуари, висувати себе на нову посаду, вирушати у відрядження, розпочинати нові стосунки. Це приведе до розчарування і помилок. Багато читайте, мрійте і повертайтеся у місця своєї сили. Вдасться відшукати своє справжнє покликання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Важко буде зосередитися на роботі. Відволікатимуть будь-які дрібниці. Найважливіші справи бажано перенести на четвер або п'ятницю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Дійдіть згоди з коханими у поглядах на виховання малечі. Більше часу проведіть з дітьми. Допоможіть їм розібратися у проблемній ситуації. Підкажіть, порадьте, але не засуджуйте.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Люди прагнутимуть відвертості та щирості у стосунках. Виникатиме бажання боротися за справедливість. Проте іноді ця боротьба набиратиме форми вуличної лайки. Залишайтеся осторонь, якщо не хочете потрапити у халепу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не відмовляйтеся від дружньої чи ділової зустрічі. Беріться знову за нерозв'язані колись завдання. Таланитиме оптимістам. Для них не буде нічого неможливого. Найсміливіші пропозиції будуть схвалені партнерами чи шефом.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відправлятися у подорож не варто. Доведеться переплатити за переліт та готель. Підтримки потребуватимуть найрідніші. Знайдіть найкращі слова для коханих. Будьте щедрими на компліменти.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Потурбуйтеся про старших членів родини. Разом з ними перегляньте старі фотографії. Розпитайте їх про минуле. Вони будуть безмежно вдячні вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе улюбленцями долі - фінансовий гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будьте вдячними коханим за їх піклування. Зробіть щось особливе для них. Ваш сімейний відпочинок залишить приємні враження. Насолоджуйтеся відчуттям щастя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не дозволяйте емоціям брати гору над вами. Зберігайте спокій, коли спілкуєтеся з дітьми. Вони не повинні бачити вас роздратованими чи розгубленими. Все вдаватиметься тим, хто не боїться випробувань, а кожну пригоду сприймає як особливий досвід. Довіряйте своїй інтуїції. Не робіть того, чого не хочете.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Усі заплановані покупки зробіть увечері. Пощастить знайти потрібний товар за помірну ціну. Ви станете свідком особливих подій. Не втручайтеся. Просто спостерігайте і мотайте на вус.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Романтичні пригоди шукати не слід. Подбайте про укріплення існуючих стосунків. Натхнення прийде до винахідників. Будуть знайдені цікаві технічні рішення. Не час розпочинати ремонту. Зруйнувати буде легше, ніж відбудовувати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Надходитимуть невеликі прибутки. Вони допоможуть вам забезпечити щоденні витрати до одержання основного заробітку. Уникайте заборгованостей. Спробуйте залагодити конфлікти між родичами. Будьте стриманими під час розмови з батьками.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Життя протікатиме буденно. Яскравих подій не очікується. Не переживайте з приводу цього. Штиль буває не лише на морі. Прибутковою обіцяє бути друга половина дня. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечірню годину.

Тиждень з 28 серпня по 3 вересня змусить багатьох забути про попередні невдачі. Астрологиня розповіла, що і у який день робити, аби стати заможним та успішним.

Зараз ви читаєте новину «Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 28 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі