субота, 01 жовтня 2022 06:00

Чого ні в якому разі не варто робити у перші дні жовтня - гороскоп на вихідні

Чого ні в якому разі не варто робити у перші дні жовтня - гороскоп на вихідні
Нотаріуси та юристи допускатимуть помилки у документах. Зачекайте з оформленням спадку та купівлею нерухомості. Фото: pixabay.com

1-2 жовтня відкладіть похід по крамницях. Є ризик накупити дорогого непотребу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цими днями зростатиме потреба людей у суперечках та відстоюванні своїх позицій, - говорить астрологиня. – Шукати згоди й підтримки з боку близьких і друзів не варто. Кожен буде зосереджений на власних клопотах. Не завадить трохи здорового егоїзму. Сплануйте й проведіть вихідні на власний смак. У перші дні жовтня краще відкласти похід у гості. Задовольніть свої естетичні потреби. Сходіть у кіно, насолоджуйтеся музикою, живописом і фотографуванням. Пильнуйте за кермом. Збільшиться кількість дорожньо-транспортних пригод. Нотаріуси та юристи допускатимуть помилки у документах. Зачекайте з оформленням спадку та купівлею нерухомості".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Плани на майбутнє складайте увечері в неділю. Тоді краще бачитимете, що чекає на вас і оточення. Набридне терпіти. Не шукайте пригод на власну голову. Годі змінювати одного партнера на іншого.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Робота краще вдаватиметься, якщо візьметеся за неї у гарному настрої. Зачекайте із продажем нерухомість. Понесете збитки. Не вдалий час для знайомства. Люди, які закохаються цього тижня, зроблять один одному боляче.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Таланитиме впертим. Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, за вихідні розв'яжеться саме по собі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Діти шокують своїми заявами. Ви до всього поставитеся з підозрою. Не суперечте їхнім намірам. Прислухайтеся до підказок долі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Щоб досягнути чогось, знадобиться вміння опиратися. Залишайтеся наполегливими і рішучими. Діалог з коханими не складеться. Шукайте співбесідника серед братів і сестер.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Більше часу проводьте із родиною. Тоді не почуватиметеся самотніми. Витратите більше, ніж розраховували. Не йдіть до супермаркету без списку продуктів. Накупите багато зайвого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З якою погодою розпочнеться жовтень. Синоптик розповіла прогноз

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Кохані і батьки захоплюватимуться навіть найменшими вашими успіхами. Діліться з ними переживаннями і думками про майбутнє. Лягайте спати в однаковий час. Це покращить самопочуття.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Генеральне прибирання заплануйте на суботу. Зробіть своє житло комфортним. Відсутність романтичного настрою заганятиме у сумні спогади. Озирніться навколо. Поруч є люди, які не зводять з вас очей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Життя спонукатиме вас повертатися думками у минуле. Проаналізуйте помилки, яких допустили. Вибачтеся перед тими, кого скривдили. Кохані говоритимуть одне, а робитимуть інше. Це спантеличуватиме.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними відпадуть неприємності та страхи, які переслідували не один рік.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається навколо. Тоді діятимете мудро. Якщо невдачі спіткають на роботі, час взяти відпустку і присвятити себе родині.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не опускайте нагоди потеревенити на вулиці, листуйтеся у соцмережах. Заведете корисне знайомство. Записуйтеся на тренінги. Пам'ятайте, ніколи не пізно вчитися.

Жовтень – місяць злих язиків, заздрощів, пліток і дикої конкуренції. Виграють ті, хто вміє змовчати. Астрологиня розповіла, які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого.

Зараз ви читаєте новину «Чого ні в якому разі не варто робити у перші дні жовтня - гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі