четвер, 27 вересня 2018 17:14

Це бізнес-розбірки і покарання – Луценко про напади на активістів

Це бізнес-розбірки і покарання – Луценко про напади на активістів
За словами генпрокурора, деякі напади пов'язані з кримінальними бізнес-розбірками

Сьогодні, 27 вересня, під час засідання парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що майже по всім нападам на громадських активістів вже встановлені виконавці.

"На цей момент, фактично по всім нападам на громадських активістів вже встановлені виконавці. Чи можемо ми встановити замовників - покаже час", - заявив Луценко, передає РБК-Україна.

За словами генпрокурора, деякі напади пов'язані з кримінальними бізнес-розбірками.

"Напади пов'язують з репресіями проукраїнських елементів на півдні та сході України. Це так і є. Не хочу сказати про всі випадки. Бо деякі це виключно бізнесові або кримінальні розбірки навколо бізнесів, які ведуть в тому числі і активісти. Але в більшості випадків це покарання за активну громадянську позицію", - підсумував Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали зловмисників, які напали на активіста з ножем

Громадський діяч та блогер Ігор Луценко вважає, що всі напади на активістів слід з'єднати в одну справу і розслідувати на національному рівні.

Зараз ви читаєте новину «Це бізнес-розбірки і покарання – Луценко про напади на активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі