четвер, 23 вересня 2010 08:52

Часточку хреста, на якому розіп"яли Ісуса Христа, привезуть до Одеси зі Львова

Часточку хреста, на якому розіп"яли Ісуса Христа, привезуть до Одеси зі Львова

До Одеси привезуть часточку хреста, на якому був розіп"ятий Ісус Христос, повідомив настоятель храму Святого апостола Андрія Первозванного отець Ігор Тарас.

За його словами, святиня прибуде до Одеси 24 вересня на свято Воздвиження чесного хреста зі Львова. У свою чергу, цю святиню привіз до Львова священик-єзуїт з Єрусалиму.

За словами одеського священика, Хрест Христовий покликаний примирити всіх Його учнів як в Одесі, так і в усій Україні.

"У нас тільки один ворог - диявол, ніяк інша конфесія або людина", - підкреслив отець Ігор.

Під час перебування християнської святині в Одесі у Свято-Андріївському храмі будуть молитися за людей, які страждають від духовних і фізичних недуг. Передбачені акафісти, помазання освяченим єлеєм, індивідуальні молитви та благословення.

Святиня пробуде в Одесі до 3 жовтня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, нещодавно митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел виступив проти будівництва в Одесі собору Української греко-католицької церкви (УГКЦ).

У повідомленні підкреслено, що передбачуване будівництво "є спробою здійснення агресивної експансії уніатства в Одеському регіоні", так як в Одесі переважна більшість складають парафіяни Української Православної церкви.

Зараз ви читаєте новину «Часточку хреста, на якому розіп"яли Ісуса Христа, привезуть до Одеси зі Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі