вівторок, 13 грудня 2022 06:50

Частину країни накриють потужні опади: де чекати

Частину країни накриють потужні опади: де чекати
На дорогах України, крім південного сходу, ожеледиця. Фото: pixabay.com

Погода в Україні 13 грудня буде хмарною. Похолодання накриє всю країну. У вівторок також очікуються рясні опади у вигляді снігу та дощу.

У більшості західних областей пройде невеликий сніг, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

"У південній частині йтиме помірний дощ, місцями з мокрим снігом. На сході країни помірні дощі, а на решті території без істотних опадів. Вдень в Україні, крім західної частини, сніг та мокрий сніг, на південному сході країни дощ, у більшості центральних, Сумській та Харківській областях значні опади, налипання мокрого снігу", ‒ йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний синоптик шокував прогнозом на найближчі дні

На дорогах України, крім південного сходу, ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7‒12 м/с. Вдень у східних областях пориви сягатимуть 15‒20 м/с. Температура протягом дня становитиме -1...6°С, у Карпатах похолодає до -5...10°С, а у південних, східних та Дніпропетровській областях буде 0...+5°С. Вдень у Криму прогнозують до +8°С.

У Києві сьогодні буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря вночі -4°С, вдень -1°С.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде такою ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодною. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Частину країни накриють потужні опади: де чекати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі