понеділок, 25 березня 2024 13:57

Частину країни накриють дощі з мокрим снігом

Частину країни накриють дощі з мокрим снігом
У Києві у вівторок дощ імовірний вночі та вранці. Фото: pixabay.com

26 березня температура повітря в Україні очікується протягом дня +9...13℃.

Уздовж смуги Сумщина-Черкащина-Херсонщина аж до Криму буде трохи свіжіше, +6...9℃. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Дощі пройдуть у східних областях, у більшості центральних (окрім Вінниччини), місцями у північних областях та на півдні, окрім Одещини. У нічні години ще навіть подекуди ймовірний мокрий сніг. На заході завтра - без опадів, навіть із сонечком", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сказали, чи буде сніг у квітні

У Києві у вівторок дощ імовірний вночі та вранці. Вдень опадів не буде. Максимальна температура повітря передбачається в межах +10℃.

Холод нарешті завершується, принаймні, у найближчій перспективі. А далі, аж до початку квітня нас очікують чудові +15...22℃.

25 березня в Україні буде хмарно з проясненнями. У низці областей пройдуть дощі. На заході та півночі місцями дощ пройде із мокрим снігом, повідомив Укргідрометцентр. Вітер південний з переходом на північний, сягатиме швидкості 5-10 м/с.

Зараз ви читаєте новину «Частину країни накриють дощі з мокрим снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі