четвер, 01 липня 2010 17:51

БЮТ-івець звинувачує мера Івано-Франківська в зловживанні службовим становищем

БЮТ-івець звинувачує мера Івано-Франківська в зловживанні службовим становищем

Депутат Івано-Франківської міської ради, член фракції БЮТ Володимир Стасюк обвинуватив міського голову обласного центру Прикарпаття у купівлі автівки для за зниженими цінами, скориставшись службовим становищем.

14 карет "швидкої допомоги" два роки тому отримали лікарні Івано-Франківська.

Міська влада скористалась лізинговою програмою, позичені гроші виплачують з бюджету розвитку. Вартість проекту майже 3 млн грн.

"Чому одночасно місто закупило чотирнадцять карет "швидкої", - обурюється Володимир Стасюк. – Дане рішення приймалось без медичної комісії і не було відповідних бюджетних призначень. Для медзакладів закупили грузові "Фольцвагени" категорії "А". Потім їх переробляли у Сімферополі. Ці машини не мають відповідної амортизації і призначені для перевезення хворих, які не потребують нагальної допомоги".

За словами депутата міської ради, автівки купили в салоні "Алекс-ІФ". Там же мер придбав п"ятнадцятий восьмимісний "Фольцваген" зі знижкою 30 % за ціною 247 тис. грн. Дана машина кольору "металік" належить родинному підприємству міського голови "Рітас".

Мер Віктор Анушкевичус усі звинувачення відкидає. Він пообіцяв усі документи, що стосуються цієї справи незабаром оприлюднити у пресі.

Суперечки між депутатами міськради від БЮТ і міським головою Івано-Франківська тривають не один рік. Нещодавно Віктор Анушкевичус звинуватив представників фракції у провалені проекту капітального ремонту доріг в місті.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «БЮТ-івець звинувачує мера Івано-Франківська в зловживанні службовим становищем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі