понеділок, 14 серпня 2006 19:45

БЮТівця Савкіна вбили випадково

 

Правоохронці затримали 2 підозрюваних у вбивстві депутата Запорізької міськради Віктора Савкіна, яке сталося червні в Ялті (Крим). Ці ж люди, за словами міліціонерів, причетні також і до вибуху автомобіля Mercedes в Запоріжжі в липні. Крім того їх підозрюють в організації вибуху автомобіля Lexus у Ялті 28 травня.

Про це повідомили в прес-центрі УМВС в Запорізькій області.

Обоє затриманих - жителі Запорізької області. Слідство вважає, що вбивство Савкіна було випадковим, тому що його в Ялті прийняли за іншу людину.

- Власником обох підірваних автомобілів є запорізький бізнесмен, що був партнером і приятелем Савкіна. Саме біля ялтинського будинку бізнесмена і розстріляли запорізького депутата, - повідомили представники УМВС.

На думку слідчих, один із затриманих підозрюваних раніше мав ділові відносини з власником підірваних автомобілів. Це і стало основною версією мотивів здійснення злочинів.

Нагадаємо, 10 червня Віктор Савкін приїхав у Ялту на святкування дня народження свого запорізького друга. Коли депутат підійшов до автомобіля, до нього наблизився чоловік і 4 рази вистрелив у депутата з пістолета.

Крім того, у четвер 12 серпня у Ніжині (Чернігівська область) вбили депутата міської ради БЮТівця Григорія Потильчака. Тоді Блок Юлії Тимошенко заявив, що вважає ці вбивства замовними та політичними.

За матеріалами: Українські новини, "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «БЮТівця Савкіна вбили випадково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі