середа, 13 травня 2009 13:24

БЮТ хоче, щоб ТРК "Київ" показав звіт про "подвиги" Черновецького

БЮТ хоче, щоб ТРК "Київ" показав звіт про "подвиги" Черновецького

Фракція Блоку Юлії Тимошенко в Київраді вимагає особистого звіту мера Києва Леоніда Черновецького на сесії ради 21 травня цього року про свою роботу та діяльність Київської міської державної адміністрації.

"Міський голова повинен доповісти киянам про виконану ним роботу", повідомляють у БЮТ.

Блок звернувся до заступника мера, секретаря Київради Олеся Довгого з проханням включити заслуховування звіту Черновецького до порядку денного сесії 21 травня.

Блок також просить Довгого забезпечити трансляцію комунальною телекомпанією Київ засідання Верховної Ради 15 травня, на якому тимчасова слідча комісія парламенту з розслідування порушень Конституції та законів посадовими особами Київради і Київміськадміністрації планує оприлюднити попередній звіт про свою роботу.

"Інформація, опрацьована комісією, та її звіт є важливими, в першу чергу, для мешканців столиці. Тому депутати Київради вимагають паралельної трансляції цього звіту на муніципальному телеканалі "Київ". Кияни мусять знати правду про вчинки міського голови", - заявила перший заступник голови фракції БЮТ Тетяна Меліхова.

Водночас вона додала, що мер Києва може заборонити трансляцію.

"Якщо Черновецький злякається, що кияни дізнаються про його "подвиги" з ефіру муніципального каналу і не допустить трансляції, фракція БЮТ закликає усіх киян не пропустити п"ятничну трансляцію звіту парламентської комісії на телеканалі "РАДА", - сказала Меліхова.

"Міський голова мусить доповісти киянам про виконану ним роботу та пояснити кожен факт, оприлюднений тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради", - наголосила Меліхова.

За її словами, Довгий пообіцяв депутатам внести до порядку денного наступної сесії Київради першим питанням виступ чинного мера зі звітом про діяльність виконавчого органу Київради - Київської міської державної адміністрації.

Як повідомлялося раніше, у березні цього року Президент України Віктор Ющенко доручив Генеральній прокуратурі перевірити діяльність Київської міськадміністрації.

За матеріалами Українська правда, Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «БЮТ хоче, щоб ТРК "Київ" показав звіт про "подвиги" Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі