понеділок, 21 жовтня 2024 06:00

Будь-кого доведуть до божевілля - три знаки, які мають непростий характер

Будь-кого доведуть до божевілля - три знаки, які мають непростий характер
Будьте готові багато працювати. Результат приємно здивує. Фото: pixabay.com

21 жовтня не вимагайте гарантій від коханих і партнерів по бізнесу. Зараз ніхто не може спрогнозувати, що буде завтра, не те що через місяць.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У понеділок важко буде приступити до справ, - говорить астрологиня. - Хотітиметься відпочинку. Усі навколо вимагатимуть результатів вашої роботи. Будьте готові багато працювати. Результат приємно здивує. Важко буде порозумітися з друзями та родичами. Свій непростий характер продемонструють Овни, Леви і Стрільці. Ці три знаки цього дня будь-кого доведуть до божевілля. Вони ставитимуть багато питання, постійно чогось вимагатимуть і потребуватимуть. Не дивуйтеся, якщо друзі вас уникатимуть, а знайомі не братимуть слухавку. Заплануйте собі побільше справ, аби не було часу на дурниці".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Час плисти за течією. Вас задовольнятиме те, що маєте. Не зарікайтеся. Дотриматися обіцянок буде важко. Розраховуйте на гроші, що маєте у кишені.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Доведеться обирати майбутню професію, визначатися, чим займатися далі. Ненайкращий час, аби з кимось боротися за нову посаду. Будьте готові потерпіти. Незабаром отримайте цікавішу пропозицію.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Увага третіх осіб до вашого сімейного життя ні до чого хорошого не призведе. Це дратуватиме вас і коханих. Можливі проблеми в інтимній сфері.

Рак (22 червня - 22 липня)

Будьте мудрими і дивіться на кілька кроків вперед. Виділіть певну суму на ремонт. Не позичайте нікому грошей. Вони до вас не повернуться. Порозумітися з коханими краще самотужки. Не розповідайте про сімейні негаразди друзям і батькам.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Кишеня буде наповнюватися грошима регулярно. Вам повертатимуть борги. Загострюється інтуїція. Ви помічатимете помилки у роботі інших і зможете себе застерегти від багатьох проблем.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Кохані почуватиметеся не затишно серед ваших друзів. Не тягніть їх до компанії. Дайте можливість відпочити на самоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки заживуть, як королі - фінансовий гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Справ назбирається стільки, що забракне часу на сон і відпочинок. Не перевантажуйте себе на городі чи на будівництві. Втома валитиме з ніг, ослабне імунітет.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вдало підуть справи у тих, хто звик працюватися наполегливо. Отримаєте більше, ніж за попередній тиждень. Утримайтеся від шопінгу. Накупите непотребу. Радьтеся з коханими, перш ніж прийняти якесь рішення.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зберігайте конфіденційність. Не розголошуйте новим знайомим свої плани і таємниці. З коханими варто бути відвертішими.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Стабільність додаватиме вам сил. Маєте багато планів і здійснити їх вам під силу. Негаразди чекають лише на тих, хто звик жити сьогоднішнім днем і не дбає про майбутнє.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

З'являться нові джерела прибутків. Не беріть на себе спонсорські обов'язки. Хотітиметься любові і романтики. Кохані уникатимуть діалогу, усамітняться на дачі чи в офісі.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Легко засвоюватимуться нові знання. Насолоджуйтеся процесом навчання. Реалізовуйте сміливі ідеї. Цього дня народжуватимуться бізнес-ідеї, які зроблять своїх власників нереально багатими.

Тиждень з 21 по 27 жовтня - час відкриттів. Закінчився тривалий період перебування в тіні. Впевненіше рухайтеся до своєї цілі. Вам усе під силу. Астрологиня розповіла, кого цього тижня переслідуватиме успіх. Дізнайтеся, чи ваш знак зодіаку матиме привід для радощів.

Зараз ви читаєте новину «Будь-кого доведуть до божевілля - три знаки, які мають непростий характер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі