вівторок, 12 серпня 2008 09:25

Будівельники вбили чоловіка за борг у 300 гривень

Мешканець Рівненщині поплатився життям за несплату грошей будівельникам. На тілі постраждалого слідчі нарахували більше десяти ножових поранень. Сам конфлікт стався під час спільного розпиття спиртних напоїв.

Труп Олександра знайшли на дачі його знайомого, раніше не раз засудженого 27-річного Сергія. Останній і став головним підозрюваним у справі про вбивство.

Сергій Рижий, в.о. керівника Костопільського РВ міліції: "Коли приїхали слідчі на дачу, через 30 хвилин туди повернулися троє молодиків. Вони пояснили, що для того, аби закопати труп і скрити сліди злочину".

Тепер усі троє підозрюваних спілкуються зі слідчими та пригадують обставини злочину.

Юрій Мельник, прокурор Костопільського району: "Вони розпивали спиртне на дачному масиві, вони були знайомі раніше. Між ними виникла сварка з приводу боргу".

Сергій Рижий, в.о. керівника Костопільського РВ міліції: "Один називає суму в 500 гривень, інший – 300. Буде з"ясована мета вбивства".

Ці гроші загиблий нібито заборгував зловмисникам за будівельні роботи на його дачі. За словами матері загиблого, робітники постійно підвищували ціну.

Головного підозрюваного Сергія лише нещодавно звільнили з місць позбавлення волі.

За фактом убивства порушили кримінальну справу. Ступінь покарання для трьох підозрюваних визначить суд. Двоє з них уже готові до ув"язнення, адже раніше вже встигли по кілька разів побувати за ґратами, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Будівельники вбили чоловіка за борг у 300 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі