середа, 02 листопада 2011 13:58

Брейкери ламають ноги, але не п'ють та не курять
10

Фото: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК

У Львові відбувся всеукраїнський чемпіонат з брейк-дансу "New generation". Він був приурочений до другого дня народження нового складу львівської команди з брейку "West da crew". На фестиваль приїхало більше сотні танцюристів з різних міст України. Уже на місці вони згуртовувались у команди по три людини. Потім між ними проходили батли в системі три на три.

"Для мене брейк – це життя, - розповів Олександр Олексієнко з Вінниці. - Потрапив у це досить випадково. Знайомий одного разу запросив на репетицію. Я подивився і мені дуже сподобалось. Вже за рік досяг пристойного рівня. Танцюю брейк більше десяти років. Батьки позитивно до цього ставляться. Адже брейк потребує багато енергії та хорошої фізичної форми. Тому не п'ю алкоголю і не курю. Почуваюсь просто чудово. Були маленькі травми, але все миналось. У кого ж не буває розбитих рук, колін чи розтяжок, коли займаються спортом?"

"Правда бувають і серйозні випадки. Один знайомий собі ногу зламав, коли робив один надскладний трюк. Лікарі сказали йому про танці навіть більше і не думати", - додає Сашко.

На чемпіонаті були зовсім юні брейкери. Їх привели тренери. Ті уважно стежили за танцями і батлами. Вчилися трюків у старших.

"Навчаюся брейку лише чотири тижні - , сказав другокласник Василь Долинюк. - Мені він подобається. Вже навчився кількох трюків. А тут мені показали ще один дуже цікавий. Буду сьогодні вдома вчитися його виконувати. У школі від дівчат відбою нема, коли дізнались, що я брейк танцюю. Весь час просять показати щось".

Зараз ви читаєте новину «Брейкери ламають ноги, але не п'ють та не курять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі