неділя, 25 березня 2007 11:29

Бразилійка приготувала з чоловіка печеню

Суд міста Салвадор на півночі Бразилії засудив 52-річну домогосподарку Розаніту Нері дош Сантуш до 19 років позбавлення волі за вбивство і приготування печені з власного чоловіка, колишнього поліцейського Жозе Раймунду Соареша дош Сантуша.

За даними слідства, злочин відбувся два роки тому, в одному з небагатих передмість Салвадора. 23 червня 2005 року Сантуш підсипала чоловікові снодійне, а коли він заснув, заколола його кухонним ножем. Потім, за його словами, вона розрізала труп більш ніж на 100 шматків, половину з яких зварила, а інші - засмажила. Приготоване м"ясо підсудна упакувала в пластикові пакети і склала під сходами.

Поліція виявила зіпсовану страву після анонімного дзвінка в дільницю. Точну причину вбивства слідство так і не з"ясувало. Слідчі припускають, що це могло бути частиною ритуалу чорної магії або спробою отримати страховку за життя чоловіка - приблизно $34 тис., також вона могла вбити чоловіка і з відчуття помсти за роки образ у шлюбі.

Сама Сантуш свою провину визнала частково. "Я його посмажила, але не вбивала", - заявила вона. За її словами, в будинок увірвалися "замасковані недоброзичливці", убили чоловіка і примусили її порубати труп на дрібні шматочки. Як заявила Сантуш, посмажити м"ясо невідомі вороги наказали, щоб трупний запах, неминучий при розкладанні, не відчули сусіди, повідомляє Gazeta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бразилійка приготувала з чоловіка печеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі