четвер, 31 липня 2008 09:37

Брат Ющенкa стверджує, що українці запліднили весь світ (ФОТО)
6

У Києві відкрилася виставка Петра Ющенка, брата українського Президента Віктора Ющенка, на якій представлено 2 000 портретів видатних особистостей, в чиїх жилах тече українська кров.

Як вважає Петро Ющенко, найзначніший внесок в світову культуру, науку і військову справу зробили українці. Вони були полководцями, письменниками, нобелівськими лауреатами, російськими царями і англійськими королевами. Брат Президента довго досліджував, в кому з Великих світу цього тече українська кров. Як виявилось, Україна - батьківщина всіх.

До кожного портрета, що потрапив в експозицію, Ющенко готовий надати документ про неспростовне українське походження об"єкту свого дослідження. Так, наприклад, матір"ю Івана Грозного була українка з Чернігівської області Олена Глінська.

"Олена виходить заміж за Василя московського і народжує Івана Грозного, от так, наполовину Рюрикович, наполовину - українець!", - стверджує брат Президента, глава всеукраїнського об"єднання За помісну Україну!

Після королев і прем"єр-міністрів, Ющенко пригадав навіть про українця - вождя індіанського племені і українця - чемпіона японської боротьби сумо.

"Українці багато мандрували, а тому запліднили весь світ", - стверджує Ющенко. За його словами, понад усе пощастило Росії: найрозумніші її громадяни - ректори московського університету, художної академії і академії наук - всі з України, стверджує Ющенко. Не говорячи вже про вождів.

Виставка портретів видатних особистостей, в чиїх жилах тече українська кров, проходить в Українському будинку в Києві. Вся колекція Ющенка не помістилася навіть на чотирьох поверхах будинку.

"Такої емісії не зробила жодна нація, я не приймаю ніяких заперечень, тому що, якщо греки, або іудеї по-іншому бачать, хай створюють галерею", - підкреслив Петро Ющенко. VIP.
Зараз ви читаєте новину «Брат Ющенкa стверджує, що українці запліднили весь світ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі