субота, 26 листопада 2022 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Лікарні та морги переповнені – Генштаб про втрати РФ на Луганщині

Лікарні та морги переповнені – Генштаб про втрати РФ на Луганщині
Лікарні населених пунктів Красний Луч, Антрацит і Лутугине переповнені пораненими окупантами. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили України відзначають величезну кількість втрат ворога у російських підрозділах, що діють у Луганській області.

На тимчасово захопленій території регіону збільшилася кількість цивільних лікарень, які окупанти використовують для лікування виключно російських військових, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 26 листопада.

"Для цивільного населення регіону медичні послуги стають дедалі менш доступними. Лікарні населених пунктів Красний Луч, Антрацит і Лутугине переповнені пораненими окупантами, а морги ‒ тілами мертвих загарбників", ‒ йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деокупація Луганщини – Гайдай розказав про гарні новини

Підтвердили втрати противника за 24 листопада на тимчасово окупованій частині Запорізької області.

"ЗСУ в місті Мелітополь знищили склад боєприпасів окупантів, близько 50 росіян отримали поранення різного ступеня тяжкості. Два склади ліквідували у Василівському районі. Тут до 130 окупантів поранено, також знищили сім одиниць військової техніки різного типу. Кількість ліквідованого особового складу ворога уточнюється", ‒ звітує Генштаб.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій. Обстріляв з танків та різнокаліберної артилерії райони населених пунктів Андріївка, Верхньокам'янське, Бахмут, Бахмутське, Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Невельське та Первомайське Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Лікарні та морги переповнені – Генштаб про втрати РФ на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі