вівторок, 21 квітня 2009 12:39

Блог Медведєва з"явиться в ЖЖ

Блог Медведєва з"явиться в ЖЖ
В середу у президента РФ Дмитра Медведєва з"явиться блог в ЖЖ. Про це повідомило джерело, близьке до компанії Sup Fabrik, яка володіє сервісом інтернет-щоденників Livejournal.com.

Платформа ЖЖ буде використана для розширення можливостей блога президента на blog.kremlin.ru, підтвердила прес-секретар президента Наталія Тімакова. За її словами, зокрема, там буде можливість коментувати і вести дискусії, про що просили відвідувачі президентського блогу на офіційному сайті.

Блог буде відкритий у формі комьюніті, куди копіюватимуться пости Медведєва з сайту Кремля, розповів співробітник адміністрації президента. За його словами, ЖЖ був обраний як найпопулярніший сервіс блогів в Росії, реклами в президентському комьюніті не буде, фінансове питання на переговорах з компанією не піднімалося. Інший чиновник повідомив, що модерувати співтовариство буде та ж команда, яка підтримує блог на офіційному сайті, відсіваючи нецензурні висловлювання, образи і виправляючи граматичні помилки.

В середу в ЖЖ відкриється офіційне співтовариство, призначене для обговорення записів в блозі президента, дане співтовариство отримує таку ж підтримку, як і інші офіційні співтовариства, прокоментував представник Sup Бенжамін Вегг-Проссер.

Інтернет потрібний Медведєву для створення образу сучасного політика, говорить політолог Олексій Макаркін. Екс-президент Володимир Путін активно освоював телебачення, тобто апелював до більш традиційної аудиторії, потенційна аудиторія нинішнього президента - люди, яким інтернет замінює телебачення.

Нагадаємо, Дмитро Медведєв завів власний відеоблог в жовтні 2008 року. У січні 2009 року відвідувачі президентського ресурсу дістали можливість залишати свої коментарі (з попередньою модерацією).

За матеріалами Ведомости, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Блог Медведєва з"явиться в ЖЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі