понеділок, 10 червня 2019 16:10

BlaBlaCar в Україні хочуть зробити платним

BlaBlaCar в Україні хочуть зробити платним
BlaBlaCar платний у більшості країн. Фото з відкритих джерел.

BlaBlaCar планують зробити платним для українців у другому півріччі 2019 року.

Запуск повноцінної платної моделі - це цьогорічна перспектива, заявив генеральний директор BlaBlaCar в Україні Олексій Лазаренко. Про це пише Liga.net.

"Чи буде це комісія, місячна передплата чи щось ще, поки не можу озвучувати. Подробиці трохи пізніше", - сказав він.

За словами Лазаренка, компанія вже почала експерименти зі впровадження платної моделі. Це роблять для розуміння, яка модель була б оптимальною для монетизації в Україні.

"Тести були в листопаді, на початку квітня. Їх результати оптимістичні. Як не дивно, українці готові платити за онлайн-сервіси", - пояснив керівник BlaBlaCar.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відкриють Starbucks

Він уточнив, що нині сервіс монетизований у більшості країн. Зокрема, у Франції стягується сервісний збір у разі бронювання кожної поїздки, з огляду на вартість. При цьому для водія все це безкоштовно.

BlaBlaCar (Блаблакар) — онлайн-платформа, запущена 2004-го. Її суть у тому, що водій компенсує більшу частину витрат на пальне. Водночас пасажири подорожують дешевше, ніж за допомогою громадського транспорту.

Сервіс доступний як на сайті, так і через мобільні додатки для iOS та Android. Офіційно представлений в 22 країнах Європи, Азії та Америки.

Зараз ви читаєте новину «BlaBlaCar в Україні хочуть зробити платним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі