вівторок, 22 квітня 2008 10:54

Біля Запоріжжя в кювет впав бензовоз: витекло 2 тонни бензину (ФОТО)

 
Бензовоз МАЗ-5337 з причепом-цистерною в результаті відчеплення причепа, з"їхав в кювет і перекинувся на автодорозі Новоазовськ - Одеса, повідомляє прес-служба МНС.

Інцидент стався вчора, 21 квітня, біля села Новоіванівка Приазовського району Запорізької області. Причиною стала несправність причіпного пристрою. В результаті події з цистерни витекли на землю близько 2 тонн бензину марки А-95.

За даними прес-служби, жертв, постраждалих і забруднення зовнішнього середовища немає.

На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС в Запорізькій області.

Тим часом, на запорізькому держпідприємстві "Кремнійполімер" в ніч з 21 на 22 квітня унаслідок розгерметизації фланцевого з"єднання трубопроводу сталось витікання 1 куб м діметілхлорсилана.

Прес-служба МНС України повідомила, що подія сталася в цеху Е1 на нульовій позначці колони ректифікації.

Аварійна бригада підприємства ліквідовувала витікання, розлиту рідину зібрала в резервну ємність. Жертв, постраждалих і забруднення зовнішнього середовища немає. На технологічний процес подія не вплинула.

На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС в Запорізькій області.

Днями, 19 квітня, у Дніпропетровську на виїзді з міста у напрямку Полтави сталося зіткнення мікроавтобуса з бензовозом "МАН".

В результаті аварії постраждало 12 людей, з низ п"ятеро госпіталізовано у тяжкому стані.

Мікроавтобус перевозив робочих будівельників.

В результаті аварії витікання палива і займання не сталося.

А раніше, 6 квітня, у Дніпропетровську в промисловій зоні на вулиці Шинна, 21 перекинувся бензовоз. Витекло 200 літрів бензину з цистерни і 50 літрів дизпалива з бака автомобіля, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Біля Запоріжжя в кювет впав бензовоз: витекло 2 тонни бензину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі