пʼятниця, 13 липня 2007 16:34

Біля траси під Києвом знайшли конопляну плантацію (ФОТО)

 
Справжню конопляну плантацію виявили недавно працівники відділу по боротьбі з незаконним оборотом наркотиків ГУМВД України у Київській області біля одного з сіл Вишгородського району.

Вона знаходилась недалеко від автотраси у покинутому тепличному комплексі. На перший погляд може здатися, що напівзруйновані теплиці просто заросли бур"яном.

- Добірні коноплі займають близько п"яти гектарів. Зараз з"ясовуємо, кому належить ця земля, хто відповідатиме за це, - сказав майор міліції Генадій Ібрагимов.

- За нашими оперативними даними зацікавлені, так би мовити, особи покладали на цю плантацію великі надії, - продовжує розповідь Ібрагимов.

Місцеві жителі, які поряд з теплицями збирають смородину, відносяться до посіву конопель байдуже, сприймаючи її як звичайний бур"ян. Вони не знають, яким чином вона тут з"явилися.

Не змогли сказати чогось конкретного із цього приводу і працівники сільради. З"ясувати, хто господар тепличного комплексу, виявилося нелегкою справою. Земля розподілена між працівниками колишнього колективного господарства, а споруди, точніше - те, що від них залишилося, належать його теперішньому правонаступникові. До того ж, земля зараз знаходиться в оренді одного ТОВ, з яким пайовики за неї судяться. Напевно, саме така ситуація і сприяла появі тут плантації рослини, культивування якої заборонене, передає Україна кримінальна.
Зараз ви читаєте новину «Біля траси під Києвом знайшли конопляну плантацію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі