неділя, 24 вересня 2017 22:45

Більше 40 видів крафтового сиру куштували на вихідних у столиці
18

Крафтові сири куштували у Києві
Фото: Вікторія Топала
Крафтові сири куштували у Києві
Крафтові сири куштували у Києві
Крафтові сири куштували у Києві
Крафтові сири куштували у Києві

23-24 вересня у столиці пройшов Фестиваль крафтових сирів. Більше 40 виробників представили традиційні та власні унікальні рецепти.

"У нас своя ферма у Донецькій області. Називається "Зелене село". Має стадо кіз зі 160 голів. Робимо м'який сир, який витримуємо два тижні. Також є подібний на пармезан – витримуємо рік. З козиного молока можна робити і моцарелу, і рикоту. Найголовніше – молоко не пастеризується. Так виходить чистий природній продукт", - розповідає 17-річний Андрій Панасюк. Продавати сир приїхав разом з батьком Олексієм.

Автор: Вікторія Топала
  Крафтові сири куштували у Києві
Крафтові сири куштували у Києві
Автор: Вікторія Топала
  Крафтові сири куштували у Києві
Крафтові сири куштували у Києві
Автор: Вікторія Топала
  Крафтові сири куштували у Києві
Крафтові сири куштували у Києві

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Робимо 28 видів сирів. Кілограм коштує від 200 до 350 гривень"

Під час фестивалю гості вчились варити грузинські сири – сулугуні і косичку, кіпрський халумі, моцарелу і бурату. Про правильні пари сиру і вина розповідав сомельє Андрій Гриб.

У Керчі та Феодосії на півострові Крим вилучили і знищили понад 108 кг німецьких, голландських та українських сирів і ковбас.

Зараз ви читаєте новину «Більше 40 видів крафтового сиру куштували на вихідних у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі