вівторок, 08 травня 2007 12:37

Білл Клінтон опублікував кросворд у The New York Times

Колишній президент США Білл Клінтон склав кросворд для газети The New York Times. Кросворд опублікований в інтернет-версії видання і включає каламбури і завдання, що стосуються поп-культури. Темою питань стали старі музичні хіти, наприклад, творіння Нейла Седакі та Карлі Сімона, а також їхні нові версії.

Редактор The New York Times Вілл Шортц у своєму редакторському листі відзначив, що завдання від Білла Клінтона складніші за ті, які зазвичай зустрічаються в подібних головоломках. Шортц повідомив також, що екс-президентові була надана лише сітка кросворду і його тема, а всю основну роботу Клінтон зробив сам, і готовий матеріал дуже мало редагувався. "Я хотів, щоб це був голос Клінтона, а не мій голос, - підкреслив Шортц. - Його розгадки примусять вас реготати".

Про те, що Білл Клінтон захоплюється кросвордами, стало відомо в 2006 році, коли він з"явився у фільмі "Wordplay", присвяченому поклонникам головоломок. Після відходу з поста президента Клінтон займається адвокатською діяльністю і доброчинністю, а з недавнього часу бере участь в передвиборній кампанії своєї дружини Хілларі Клінтон, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Білл Клінтон опублікував кросворд у The New York Times». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі