вівторок, 24 листопада 2009 11:04

Берлусконі став обличчям італійського рок-журналу (ФОТО)

Італійське видання журналу Rolling Stones відзначило, що походження 73-річного премєр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі затьмарюють будь-яку рок зірку, повідомляє Daily Telegraph.

Редактор журналу Карло Антонеллі повідомив, що за Берлусконі одностайно проголосували всі співробітники журналу.

"Цього року вибір був очевидним. Такі рок-монстри, як Род Стюарт, Браян Джонс та Кіт Річардс в дні свого розквіту просто діти у порівнянні з ним", - говориться в журналі.

"В цьому виборі не було ніякого політичного контексту", - повідомив Антонеллі.

"Щоденна поведінка Берлусконі, його шалена життєва сила та неповторний стиль життя надали йому неймовірної міжнародної популярності. Особливо в цьому році", - сказав він

Цей рік і справді виявився бурхливим для Берлусконі. В травні його друга дружина Вероніка Ларіо  вимагала розлучення  після того, як прем"єр добряче напився  під час вечірки  на честь 18 дня народження топ-моделі Ноемі Летиції.

Двома місяцями пізніше повія Патріція Д"Адарріо  стверджувала, що вона була найнята для того, щоб відвідати вечірку особняку Берлусконі і переспати з прем"єр-міністром.

У книзі, яку мають на днях видати в Італії, Д"Адарріо описує, що вона відчувала себе неначе у гаремі під час званого обіду в шикарному римському особняку, разом з 20 іншими жінками , серед яких були і відомі актриси.

Сам Берлусконі стверджує, що не пригадує Д"Адарріо і ніколи в житті не платив жінці за сексуальні стосунки.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі став обличчям італійського рок-журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі