понеділок, 22 березня 2010 17:56

Бельгійка і полька намагались вивезти українського малюка

Бельгійка і полька намагались вивезти українського малюка

56-річна бельгійка і 26-річна полька намагались переправити 2-річного хлопчика у США через Бельгію. Їх затримали в автомобілі "Фольцваген" на кордоні з Польщею у пункті пропуску "Краківець" на Львівщині.

Документи жінок були дійсними. А на посвідчення дитини полька подала довідку від української міліції, що пропускне посвідчення було загублене за час їхнього 2-денного перебування в Україні.

Прикордонники із "Краківця" зідзвонилися з іншим митним постом на Львівщині – "Шегині". Саме через нього іноземки потрапили в Україну у п"ятницю. Виявилося, що тоді полька подала проїзний документ на свою 2-річну доньку, хоч дитини з собою не везла.

З цим документом планували повернутися назад із українським хлопчиком. Тому жінки переодягнули його у платтячко та дівочий комбінезон рожевого кольору.

У базі прикордонників обидві жінки не числяться, як порушники. Жінки одразу ж зізналися, що нелегально вивозили дитину.

Полька погодилася перевезти хлопчика через кордон за 3 тисячі євро у Польщу. Звідти бельгійка мала доправити його на свою батьківщину, де проживає дідусь малюка. А той вже передасть його батьку дитини – американцю із США. Він заплатив жінкам.

Міліція наразі не знайшла, чия дитина. Іноземки кажуть, мати хлопчика померла, а бабуся живе у Львові, проте відмовилася від онука. Жінки з дитиною утримуються в ізоляторі прикордонників.

Зараз ви читаєте новину «Бельгійка і полька намагались вивезти українського малюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі