четвер, 10 травня 2007 14:59

Батько і син зарізали таксиста на Дніпропетровщині

Правоохоронці Дніпропетровщини за підозрою у вбивстві таксиста затримали раніше судимого батька і сина. Про це повідомили у прес-центрі УМВС України в Дніпропетровській області.

5 травня о 23:05 у Синельніківське відділення міліції по телефону надійшло повідомлення про те, що у місті Синельнікове на узбіччі вулиці Робочої знаходиться поранений чоловік.

Приїхавши на місце події, міліціонери побачили місцевого жителя 1952 р.н. з численними ножовими пораненнями шиї, грудної клітки і черевної порожнини. Потерпілий до приїзду бригади швидкої меддопомоги помер від отриманих поранень.

Жертвою був приватний підприємець, який займався перевезеннями пасажирів на власному автомобілі.

Під час слідства правоохоронці встановили, що не працюючі, раніше судимі жителі міста Павлоград — батько і син 1960 р.н., і 1987 р.н., 5 травня у місті Синельнікове сіли до потерпілого як пасажири з метою заволодіти його автомобілем. О 22:30 вони ножами нанесли водієві тілесні ушкодження, забрали гроші у сумі 120 гривень, мобільний телефон і машину. На перехресті вул. Дзержинського і Оглядової міста Павлограду зловмисники не справилися з управлінням і наїхали на бетонну опору, після чого кинули автомобіль і сховалися з місця події, повідомляє gorod.dp.ua.

Зараз ви читаєте новину «Батько і син зарізали таксиста на Дніпропетровщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі