понеділок, 03 травня 2010 16:19

Барака Обаму викрили у подружній зраді (ФОТО)

Антипрезидентські організації США пропонують $1 мільйон свідкові, який знає про зраду президента Барака Обами і готовим про неї розповісти.

Президент США Барак Обама виявився у центрі нового скандалу на ґрунті подружньої невірності.

Журналісти з'ясували, що шість років тому, ще не будучи главою держави, політик крутив роман з якоюсь 29-річною Вірою Бейкер.

За даними журналістів, роман між Обамою і Бейкер зав'язався в 2004 році. Дівчина працювала помічницею Обами в передвиборному штабі, коли він балотувався на посаду сенатора від штату Іллінойс.

Цю історію повідав колишній водій Обами, який підвозив майбутнього президента і його коханку в готель. За мовчання, за його словами, він дістав якусь суму грошей.

Водій зазначив, що у Бейкер не був заброньований номер у цьому готелі. Пізніше Обама і його помічниця сіли в машину і відвідали кілька місць, а о 22.30 водій "відвіз їх назад у готель, куди вони зайшли разом". Йому ж було сказано, що його послуги цього вечора більше не будуть потрібні. Як підкреслив водій, все вказувало на те, що дівчина збирається залишитися в готелі на ніч.

Тепер детективи намагаються отримати відеозапис, який доводить факт зради. За інформацією американських журналістів, "одна з відеокамер спостереження готелю може надати неспростовні докази" того, як Обама і Бейкер разом виходять з готелю. Проте у готелі кажуть, що про таку плівку зараз невідомо.

Відзначимо також, що електронні версії обох видань, що повідомили про подружню невірність Обами, зараз недоступні.

Дружина нинішнього президента Мішель Обама, до якої чутки про зраду чоловіка дійшли відразу після події, зробила чимало зусиль, щоб відіслати суперницю подалі. Зараз Віра Бейкер працює на телебаченні в Мартініці і заперечує будь-який любовний зв'язок з президентом.

Історія про цей роман кілька разів випливала у ході президентської гонки в 2008 році, однак Віра Бейкер і тоді спростовувала всі чутки. Барак Обама і його дружина Мішель (уроджена Робінсон) зустрілися в 1989 році, а одружилися через три роки, в 1992 році.

Эхо Москвы

Зараз ви читаєте новину «Барака Обаму викрили у подружній зраді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі