пʼятниця, 23 квітня 2010 20:30

Бабуїн пограбував британських туристів (ФОТО)

71-річна британка Гезел Мюррей разом зі своїм братом Джорджем Коксом і його дружиною Жаклін відпочивали у Південній Африці. Туристи поїхали на озеро Міллерса, яке розташоване за 45 км на південний схід від міста Кейптаун.

На одній з зупинок всередину машини пробралася мавпа.

"Я подивився у дзеркало і побачив, що у салоні була мавпа. Вона сиділа поруч з моєю сестрою на задньому сидінні. Вона була дуже великою", - розповів британець.

Тварина схопила сумку Гезел і вискочила назовні. Понишпорила у ній. Коли побачила, що там немає їжі, викинула. Сумку знайшов брат постраждалої.

Кейптаун є третім за розміром містом Південної Африки і першим за кількістю туристів. Його часто називають одним з найкращих міст світу. Воно розташоване на південному заході країни між горами і океаном.

Кейптаун - найдревніше європейське поселення у Південній Африці. Першим до мису Кейп підійшов португалець Бартоломью Діаш у 1488 році.

Минулого року в української співачки Аліни Гросу мавпа вкрала труси. 13-річна співачка повісила їх на дерево біля будинку, щоби висохли. Про те, що їх вкрала мавпа, дівчинці розповіли сусіди. Співачка тоді знімала в індійському Боллівуді новий кліп.

За матеріалами The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Бабуїн пограбував британських туристів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі