понеділок, 20 січня 2014 14:21

Бабусі допомагають протестувальникам Євромайдану збирати "бойову" бруківку

Протистояння між демонстрантами і міліцією на вулиці Грушевського в Києві триває. На місці зіткнень фотографи зафіксували двох бабусь, які допомагали збирати шматки бруківки для протестувальників. Каміння використовують для того, щоб відбиватися від " Беркута".

Автор: Фото: Facebook
 

"Найбільш, мабуть, велике божевілля цієї доби. Дві пенсіонерки - нібито традиційний електорат Віктора Януковича - збирають каміння. Для чого пояснювати, думаю, не потрібно", - підписала фото його автор Sevgil Musaieva.

Нагадаємо, вчора близько о 15.00 колона машин АвтоМайдану намагалася проїхати по вулиці Грушевського вгору до Верховної Ради. Дорогу перекрили вантажівки, автобуси і загони Беркута. З Майдану прийшли люди. Найрадикальніші стали штурмувати загони спецназу і трощити намисто. Міліція відповіла шумовими і світловими гранатами та сльозогінним газом. Зіткнення відбувалися всю ніч. Протистояння триває і зараз.

Зараз ви читаєте новину «Бабусі допомагають протестувальникам Євромайдану збирати "бойову" бруківку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі