четвер, 05 травня 2022 19:25

Спецтема: Війна Росії проти України

"Бабця із червоним прапором" закинула його подалі, коли дізналася про Бучу

"Бабця із червоним прапором" закинула його подалі, коли дізналася про Бучу
Жінка незадоволена своєю популярністю і каже, що краще б її не було, як і самої війни. Фото: скрін з відео

Живий символ "проросійської України", жінка, яка, за версією російської пропаганди, "сміливо протистояла націоналістам", насправді вдячна українським військовим, які не тільки підтримують її продуктами, але й захистили від гніву пересічних харків'ян.

Вона розповіла в інтерв'ю Центру стратегічних комунікацій, чому вийшла до російських окупантів із червоним прапором.

Жінка незадоволена своєю популярністю і каже, що краще б її не було, як і війни. Пояснює, що вийшла із червоним прапором до, як вона думала, до російських військових, щоб вони "не громили Україну". Вона каже, що відчуває себе "зрадницею", проте військові, які навідують жінку й приносять продукти, її намагаються заспокоїти.

Військові закликають не зневажати жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ без зброї перемагає ворога, а українські наречені зашивають рани в день весілля - художниця створює вражаючі ілюстрації про війну

"Тепер, коли від росіян Анна Іванівна отримала міну на подвір'я, а від українців допомогу, а її онук рятується в Польщі, коли вона дізналася про Бучу та все інше, закинула той червоний прапор подалі", - каже комвзводу на псевдо "Кадет".

Зараз жінка в лікарні Харкова разом із чоловіком.

У мережі було опубліковано відео від українських військових, де їх зустрічає жінка з радянським прапором. Вона говорила, що сильно чекала на них і "молилася за Путіна й весь народ". З кадрів стає зрозуміло, що жінка переплутала українських військових із росіянами. Український захисник дав їй продукти, а червоний прапор кинув на землю та наступив на нього. Тоді жінка сказала, що не хоче продуктів, бо військовий став на "прапор, за який її батьки гинули", але той пояснив, що вчинив так, "бо російські окупанти прийшли до мого дому".

Зараз ви читаєте новину «"Бабця із червоним прапором" закинула його подалі, коли дізналася про Бучу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі