четвер, 11 серпня 2011 18:40

Азаров обіцяє по 5 тисяч за корову

Азаров обіцяє по 5 тисяч за корову

Уряд Миколи Азарова схвалив пропозицію Мінагрополітики виплачувати сільгосппідприємствам по 5 тис. грн за кожну нову корову продуктивністю понад 4,3 тис. літрів молока, повідомляє Корреспондент.biz

Микола Присяжнюк, голова Міністерства аграрної політики, впевнений, що це буде хорошою мотивацією для збільшення поголів'я худоби і зростання обсягів виробництва молока.

У Дніпропетровську чиновник заявив, що нарощування обсягів високопродуктивного молочного скотарства - головний пріоритет Мінагрополітики в сфері тваринництва.

"Цього року ми передбачили 500 млн грн на компенсації вартості будівництва чи реконструкції ферм, і ще 300 млн грн - на компенсацію відсотків за кредитами, залученими для будівництва ферм", - зазначив Присяжнюк.

Також він повідомив, що продовжує діяти програма з відшкодування аграріям коштів, витрачених на закупівлю у населення телиць для відгодівлі, у розмірі 7 грн на кілограм живої ваги.

Зараз ви читаєте новину «Азаров обіцяє по 5 тисяч за корову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі