понеділок, 26 квітня 2010 08:48

Азаров каже, що кияни отримають нові станції метро до кінця року

Азаров каже, що кияни отримають нові станції метро до кінця року

Прем"єр-міністр України Микола Азаров заявив, що кияни до кінця року отримають три нових станції метро, повідомляє ІМК.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.

"При вкладенні, правда, досить значних ресурсів, але до кінця року ми три станції метро здамо. Можу ще назвати десятки конкретних проектів, які ми в Кабміні зараз розглядаємо, і не тільки по Києві, а й по інших містах і областях", - відзначив прем"єр-міністр.

Нагадаємо, як повідомив начальник КП "Київський метрополітен" Петро Мірошников, кошторис будівництва гілки метро на Теремки зріс на 200 млн. грн.

Так, для завершення будівництва трьох станцій Куренівсько-Червоноармійської лінії метро необхідно 800 млн. грн.

"До кінця цього року навряд вийде здати ці три станції, хоча вони готові на 95 %. Щоб закінчити будівництво, потрібно 800 млн.грн. Таких грошей, звичайно, ми не одержимо. Але основні роботи однозначно проведемо в цьому році, так що здати їх в першій половині 2011 року реально", - сказав Мірошников.

Нагадаємо, у січні 2010 року на прес-конференції Мірошников заявляв, що "Київський метрополітен" попросив 550 млн. грн. на завершення будівництва станцій "Деміївська", "Голосіївська" і "Васильківська".

У липні 2009 року Мірошников заявляв: "Обсяг фінансування для їх запуску з урахуванням боргів складає приблизно 600 млн. грн.".

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Азаров каже, що кияни отримають нові станції метро до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі