пʼятниця, 16 січня 2009 15:51

Автобус, в якому було 18 людей, впав зі схилу (ФОТО)

У Криму поблизу міста Бєлогорськ на 41 км траси Сімферополь-Керч сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої перекинувся автобус. Рейсовий автобус, в якому було 18 пасажирів і 2 водії, виконував рейс за маршрутом Краснодар-Севастополь.

За інформацією водія, автобус раптово втратив керування на спуску і врізався у залізобетонну огорожу, після чого перекинувся і впав з шестиметрового схилу. Внаслідок падіння машина лягла на дах.

Рятувальники витягли з автобуса найбільш травмованого пасажира, у якого за попереднім діагнозом - серйозні переломи і удари, а також допомагали діставати з салону і багажного відсіку речі пасажирів. З 8 потерпілих людей, п"ятеро - громадяни України, 2 людини - громадяни Росії і 1 - громадянин Узбекистану.

На місці працюють працівники Управління ДАІ МВС України у Криму. Причини пригоди встановлюються, повідомляє Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «Автобус, в якому було 18 людей, впав зі схилу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі