понеділок, 28 серпня 2017 15:09

АТОвець Іванищев заявив, що глава Запорізької ОДА Бриль погрожує його сім'ї

Чиновники з ОДА в позовних вимогах апелюють до захисту честі, гідності та ділової репутації. За словами бійця АТО Іванищева, причиною для судових розглядів став його виступ на сесії Запорізької обласної ради, де активіст різко висловився про губернатора і "розпилювання" бюджетних коштів.

Про це у своєму відеозверненні на Facebook заявив Максим Іванищев.

"Люди хочуть поговорити про честь і гідність. Нагадаю, що Запорізькою облдержадміністрацією керує Костянтин Іванович Бриль, махровий корупціонер, який ні дня не працював поза державною службою, при цьому живе в двох особняках площею в 600 і 300 квадратних метрів. Пересувається на Range Rover, оформленому на матір. Ця людина, прийшовши в Запорізьку область, віддала землю не АТОвцям, а кілька тисяч гектар передала чоловікові своєї помічниці Юлії Савченко. При цьому тиждень тому був затриманий один із заступників керівника департаменту ОДА, який вимагав 2 тисячі доларів у інваліда. Вдумайтеся: люди, які вимагають гроші в інвалідів, хочуть зі мною судитися про свою честь і гідність", - заявив Іванищев.

Крім цього, активіст стверджує, що це вже не перше переслідування його персони з боку керівництва адміністрації. За його словами, відразу після скандальної сесії губернатор Костянтин Бриль порекомендував силовикам пильно перевірити Іванищева.

  Активіст Максим Іванищев просить президента звільнити губернатора Запоріжжя Костянтина Бриля
Активіст Максим Іванищев просить президента звільнити губернатора Запоріжжя Костянтина Бриля

Громадський активіст знову публічно звернувся до президента з вимогою звільнити з посади голови Запорізької ОДА і звернути особливу увагу генпрокуратури на суми, які Бриль витрачає на відпочинок в Монако і регулярні авіаперельоти до Києва, які в кілька разів перевищують його заробітну плату.

Зараз ви читаєте новину «АТОвець Іванищев заявив, що глава Запорізької ОДА Бриль погрожує його сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі