понеділок, 22 січня 2024 20:15

Астрологиня назвала професії, яким цього тижня щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 22-28 січня

Астрологиня назвала професії, яким цього тижня щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 22-28 січня
Поява в цей день нових людей у вашому оточенні є доброю прикметою. Фото: pixabay.com

Тиждень з 22 по 28 січня нагадуватиме біг із перепонами. Не варто боятися і змінювати маршрут. Завдяки цьому ви станете сильнішими та мудрішими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Успішним цей час буде для бізнесменів, програмістів та бухгалтерів, - говорить астрологиня. - Виявляйте наполегливість. Не бійтеся здатися комусь надокучливим. Ваша справа любить точність. Краще одразу з'ясувати, чого саме від вас хочуть, а тоді братися за діло. У неділю народжуватиметься багато геніальних ідей. Записуйте їх. Згодом це знадобиться. Читайте, листуйтеся, телефонуйте знайомим. Поява в цей день нових людей у вашому оточенні є доброю прикметою. Багато ходіть пішки. Дихайте на повну".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не підганяйте події. Даремно ображатися на коханих, які не готові до переїзду чи одруження. Зачекайте з освідченням до літа. Це піде на користь вам обом. Все одно усе завершиться хепі ендом.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Ви сильні та сповнені надій. Дозвольте собі робити те, чого хочете. Досягнете своєї мети без особливих зусиль. Вдалий час, аби починати навчання. Легко вдаватимуться нові мови.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не засмучуйтеся, якщо вам погрожують звільненням. Виграєте фінансово, бо знайдете більш оплачувану посаду. Зачекайте з придбанням техніки. Вона не служитиме довго.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вдалий період, аби чогось навчитися. Не бійтеся проблем. Змінюйте рід діяльності. Згодом це принесе гарні доходи і впевненість у завтрашньому дні.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Плани на майбутнє складайте у вівторок. Ви ясно бачитимете, чого хочете і як цього досягти. У критичних ситуаціях швидко помітите причину і шукатимете спосіб, як запобігти проблемам.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Стосунки з коханиими зайшли в глухий кут. Змінити усе зараз можете тільки ви. Вимкніть смартфони та телевізори. Побудьте трохи часу удвох. Влаштуйте романтичну вечерю, купіть квитки у театр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Тиждень вимагатиме 100-відсоткової віддачі. Справи, за які візьметеся, матимуть успіх. Але вже у середу відчуєте, наскільки втомилися. Дозвольте собі довше поспати у вихідні.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Багато планів вдасться втілити у життя у вівторок та четвер. Від деяких попередніх рішень відмовитеся. Не картайте себе через це. Більше часу присвятіть справі, яку любите. Не варто кардинально змінювати професію. Проведіть вечір п'ятниці з людьми, які надихають.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Тягнутиме у місця, де народилися чи виросли. Ви ностальгуватимете і шукатимете місце своєї сили. Заплануйте на вихідні поїздку до батьків чи у край, де виросли.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не шукайте дружби з людьми, які нерівня вам за матеріальним станом. Вам важко буде розкусити нових знайомих. Запишіться у спортзал. Регулярні заняття спортом покращать настрій.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Якщо планували купити новий смартфон, зробіть це у середу чи суботу. Довіряйте досвідченим консультантам. Не варто розпочинати ремонт. Відкладіть покупку пральних та посудомийних машин.

Риби (21 лютого - 20 березня)

У понеділок вдалим буде похід у магазин. Купити речі, які довго служитимуть. Варто обирати гардероб на весну. У вівторок отримаєте багато цікавих пропозицій від людей, з якими вели справи раніше. До деяких з них варто прислухатися.

Новорічні свята минули, але справжній рік Дракона ще не настав. Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого. Астролог розповів, як його зустріти та задобрити.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала професії, яким цього тижня щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 22-28 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі