четвер, 24 грудня 2020 16:12

Астролог назвала знаки, яких зробить щасливими 2021 рік

Астролог назвала знаки, яких зробить щасливими 2021 рік
Відбудуться зміни, на які всі чекали. Фото: pixabay.com

2021 рік - час винаходів. Багато людей прославляться й розбагатіють. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Думайте, творіть, знайомте світ зі своїми ідеями, - каже астрологиня. – Відбудуться зміни, на які всі чекали. Поталанить правдорубам, а не тим, хто оминає гострі кути. Щасливчиками себе відчують Козероги, Водолії й Терези. Все добре складатиметься для Стрільців і Риб. Важче буде Близнюкам і Дівам, бо в цих знаках відбуваються затемнення".

Овен - 21 березня - 20 квітня.

Доля випробовує на здатність встояти. Рік дає все, крім упевненості в завтрашньому дні. Будьте оптимістом. Якщо життя підкладає свиню, приготуйте з неї шинку. Змінюйте роботу й місце проживання. Не поспішайте купувати нерухомість. Ваші заробітки зростатимуть.

Телець - 21 квітня - 20 травня.

Більшість часу проведете на роботі. Не шкодуйте, якщо потрапите під скорочення. Це рік шансів для тих, хто засидівся на старому місці. Заявляйте про свої вміння. Вас помічатимуть, добре платитимуть. Вдалими будуть мандрівки, пов'язані з навчанням і паломництвом.

Близнюки - 21 травня - 21 червня.

Робитимете те, що треба, а не те, що хочеться. Задумаєтеся над зміною професії. Помітите в собі нові здібності. Підтримки потребуватимуть батьки. Хтось із друзів стане ближчим. Що посієте, добре вродить. Це стосується й роботи на присадибній ділянці. Від безгрошів'я врятує фантазія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тішитимемося ранній весні – які будуть погода і врожаї

Рак - 22 червня - 22 липня.

Зачекайте із продажем нерухомості - ціни занижені. Не просіть у начальства підвищення зарплати. Вас завалять роботою. Подавати резюме на керівні посади теж зарано. Підлеглі намагатимуться маніпулювати. Відкладіть придбання авто.

Лев - 23 липня - 23 серпня.

Це рік нових можливостей. Ораторські здібності допоможуть багато досягти. Дбайте про розширення бізнесу. Грошей матимете багато. Якщо хочете купити земельну ділянку, уважно читайте договір. В останній момент підвернеться вигідніша пропозиція.

Діва - 24 серпня - 23 вересня.

Більшість запланованого пригальмується на початку року. Роботи багато, а гроші - невеликі. Та пам'ятайте, найтемніша ніч - перед світанком. Скоро ситуація зміниться. Не виснажуйтеся. Більше відпочивайте у вихідні. Оточуйте себе однодумцями.

Терези - 24 вересня - 23 жовтня.

Не розслабляйтеся на початку року, бо згаєте шанс розбагатіти. Шукайте надійних компаньйонів. Менше розповідайте про свої успіхи. Хто мовчить, той трьох навчить. Не позичайте гроші, бо втратите друга. Можна придбати землю, дім чи квартиру. Легко даватимуться іноземні мови.

Скорпіон - 24 жовтня - 22 листопада.

Сил і наснаги буде менше, ніж торік. Частіше беріть відпустку. Навчіться відкидати зайве. Відпочиньте від безкінечної гонитви за матеріальним. Що має бути ваше, неодмінно опиниться в руках. Попрощайтеся з ненадійними партнерами по бізнесу. Успішні справи вдаватимуться й надалі.

Стрілець - 23 листопада - 21 грудня.

Найцікавіше відбуватиметься поза домом. Настає час можливостей. Накопичилося багато ідей. Зароблятимете там, де інші не сподівалися. Підказки відшукаєте в літературі й кіно. Більше читайте і подорожуйте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 року народжуватимуться особливі діти – астрологиня

Козеріг - 22 грудня - 20 січня.

Рік буде цікавий. Зумієте реалізувати себе. Поєднуватимете роботу й особисте життя. Вас цінуватимуть за ініціативність і вміння згуртувати команду. Успіху легко досягти в торгівлі, викладанні та юридичній практиці.

Водолій - 21 січня - 20 лютого.

Це час нових можливостей. Такий випадає раз на 20 років. Сатурн заходить у знак Водолія і робить людей цього знаку активними і впевненими. Ресурси, які накопичите зараз, дозволять безтурботно прожити наступні 28 років. Не лінуйтеся і не давайте собі спуску. Отримаєте підвищення.

Риби - 21 лютого - 20 березня.

Після тривалого застою відчуєте внутрішній спокій і впевненість, що все тепер складеться як слід. Ви керуватимете ситуацією, а не вона вами. Пригальмуйте ініціативність. Просто стежте, як життя підкидає вам чергову удачу.

2021 року народяться сім'ї, яким не страшні бідність та побутові сварки. Вони легко виходитимуть зі скрути, бо триматимуться разом.

Зараз ви читаєте новину «Астролог назвала знаки, яких зробить щасливими 2021 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі