субота, 05 липня 2008 13:51

Аня Сєдокова вперше розповіла, чому пішла від футболіста Белькевича (ФОТО)

Аня Сєдокова вперше після розлучення з футболістом Валентином Белькевичем розповіла про подробиці їхнього життя та розставання.

"Ми (ВІА Гра) мали вперше отримати премію найбільшу і найпершу. Я роблю тест на вагітність і розумію, що дві смужки. В мене був вибір - вбити маленьку людину, чи вибити. Я зробила вибір", - розповіла Сєдакова, в якої після цього народилась дівчинка Аліна.

Тоді її підтримував чоловік Белькевич, з яким вони познайомились в салоні краси, а через кілька місяців зіграли весілля.

Але Аня розповіла, що тоді багато хто з підозрою ставився до цієї події.

"Я виходила заміж, але мені багато хто говорив: "Що ти робиш?" Ну не може людина, яка принесла тобі контракт (шлюбний) тебе любити", - розповіла вона.

"Я вже була вагітна, на третьому місяці, і я кажу йому: "Що це?", а він каже: "Шлюбний контракт". Я читаю цей контракт, а там написано, що я ні на що не маю права", - поділилась спогадами Сєдокова у програмі "Російські сенсації" на НТВ.

Журналісти програми стверджують, що родина почала рушитись після того, як Сєдокова "зіграла з шоуменом Малаховим в любов" в прямому ефірі. Хоча за іншою інформацією, розлад в родині пішов ще до співпраці Ані з Андрієм. За словами журналістів програми, саме у відповідь на витівки дружини Белькевич "завів собі цивільну дружину".

"Я дізналась про зраду і пішла", - розповіла Сєдокова.

Тепер її серце відкрито. Але сама Аня каже, що поки нікуди не поспішає. "Я навіть не боюсь сідати на кут (столу). Я кажу: "Ні. Дякую. Ми там вже були". Але це не означає, що я стала феміністкою чи лесбіянкою", - додала вона.

Однак вже в четвер у своєму блозі Сєдокова поділилась, що на той вечір отримала запрошення від "її сексуального друга на прем"єру вистави з Ягудіним, де той грає Путіна в театрі сатири".

Що саме мала на увазі Аня, коли говорила про "сексуального друга", а тим більше, кого - поки не відомо.

Також у програмі "Російські сенсації" Сєдокова розповіла, що ще перед початком кар"єри в гурті "ВІА Гра", вона попрацювала кілька місяців в стриптиз-клубі "моделькою". "Але мені не сподобалось, бо приходиш, а на тебе дивляться як на м"ясо: там яловичина, стегна", - пожалілась співачка.

Але схоже, що завдяки цьому клубу, вона навчилась танцювати, та ще й так, що один з продюсерів Кайлі Міноуг звернув на неї увагу і запросив на закриту after-party після концерту австралійської співачки.

Як повідомила прес-служба Сєдокової, на вечірці "продюсер зробив Ані ділову пропозицію, від якої просто гріх відмовитись". Що саме пропонував продюсер, на жаль, не відомо, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Аня Сєдокова вперше розповіла, чому пішла від футболіста Белькевича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі