понеділок, 26 квітня 2010 16:55

Януковича посилено охороняють від маніяка?

Януковича посилено охороняють від маніяка?

Пересування Президента України Віктора Януковича по Києву супроводжується особливими заходами безпеки, оскільки для його життя існують якісь загрози.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив глава Служби безпеки України Валерій Хорошковський, відповідаючи на запитання про незручності, які доставляє президентський кортеж киянам.

"Президент сам занепокоєний цією ситуацією. Було кілька нарад з приводу того, як зменшити рівень охоронних заходів під час руху. На жаль, є певні загрози, які на сьогоднішній день не дозволяють дозволити Президентові знизити заходи безпеки", – сказав Хорошковський.

Із висловлювань Хорошковського можна зробити припущення, що українському Президентові загрожує маніяк, повідомляє "Новий регіон".

"У нас Президент один. Ми справді не розуміємо тих загроз, які можуть бути. Ми бачили чернігівський випадок, коли був затриманий маніяк. Обгрунтованість охоронних заходів визначає управління Держохорони. Є певна проблема, і ми нею займаємося, щоб не заважати дорожньому руху", – сказав Хорошковський.

Глава СБУ також висловив жаль з приводу того, що у період кризи України не має економічної можливості збудувати у Києві резиденцію для Президента за типом Білого Дому у Вашингтоні.

Президент України Віктор Янукович доручив Міністерству внутрішніх справ і Управлінню державної охорони переглянути інструкції щодо організації, вимог, порядку і правил пересування кортежів вищих керівників держави.

Нагадаємо, нещодавно на Харківському шосе при виїзді на Бориспільську трасу карета швидкої допомоги із кортежу президента Януковича потрапила у ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Януковича посилено охороняють від маніяка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі