четвер, 31 серпня 2017 10:28

Янукович переховується в Росії в 5 маєтках

Янукович переховується в Росії в 5 маєтках
В Сочі Віктор Янукович мешкав у цьому будинку. Фото facebook

Екс-президент України Віктор Янукович вже більше 3 років ховається в Росії, але його постійно переховують. Тому ніхто не знає точного місця його знаходження та адресу проживання.

Про це повідомляє ТСН.

Нещодавно російський депутат і співак Йосип Кобзон "злив" фактичну адресу проживання Віктора Януковича, заявивши, що той оселився в підмосковному селищі Баковка і є його сусідом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок Януковича під Москвою зняли із повітря

Раніше колишній чиновник Олег Мітволь у лютому 2014 року "розмістив" президента-втікача в ще одному елітному селищі - Барвисі - в маєтку за $50 млн.

Будинок довго не могли продати, він ще й став об'єктом земельного скандалу. А тут раптом з'явився покупець з України.

Крім того, Янукович нібито встиг поселитися на не менше елітній Рубльовці. У квітні 2014 року російський телеканал "Дождь" повідомив, що тут він також обрав один із найдорожчих будинків - за €50 млн. Журналісти з'їздили провідати втікача і виявили, що маєток на Рубльовці він нібито придбав ще до свого президентства.

Уже в грудні 2016 року російські журналісти знайшли Януковича в Сочі і показали фото його передбачуваного будинку, який ретельно охороняли.

Однак офіційним місцем перебування Януковича є Ростов-на-Дону - місто, яке в народі охрестили "кримінальною столицею".

Свідоцтво про надання тимчасового притулку на території РФ йому видали з реєстрацією в Ростові. І саме звідти утікач дає про себе знати з будівлі суду, звідки свідчить під час відеоконференцій. Туди його привозять у супроводі російських правоохоронців. Однак звідки привозять і куди потім везуть - це питання залишається відкритим.

Друзі глави Росії Володимира Путіна в окупованому Криму заволоділи особняком, який від початку будувався для екс-президента України Віктора Януковича. 2007 року Янукович приватизував базу відпочинку на кримському мисі Айя, огородив її парканом і почав будівництво розкішного палацу.

Зараз ви читаєте новину «Янукович переховується в Росії в 5 маєтках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі