субота, 06 жовтня 2007 13:46

Янукович і Ющенко поздоровили педагогів у День Вчителя

Українські вчителі сьогодні відзначають своє професійне свято. День працівника освіти традиційно святкується в першу неділю жовтня.

Президент Віктор Ющенко бажає вчителям вагомих досягнень у повсякденній праці з нагоди Дня вчителя. Про це мовиться в поздоровленні президента.

"День працівників освіти символізує всенародне визнання і подяку вчителям і вихователям, викладачам, професорам і наставникам за тепло сердець, глибокі знання і самовіддану подвижницьку працю на просвітницькій ниві", - йдеться в поздоровленні президента.

Ющенко також стверджує, що День вчителя - це також особливий день для школярів, студентів, батьків, для кожної української сім"ї.

Ющенко також упевнений в тому, що працівники сфери освіти допоможуть забезпечити оновлення галузі, упровадити сучасні інформаційні і педагогічні інновації, підвищити соціальний статус педагогів.

Президент також бажає вчителям міцного здоров"я, віри в свої сили, сімейного щастя і добра.

Прем"єр-міністр Віктор Янукович також побажав вчителям сімейного щастя і творчих успіхів з нагоди Дня вчителя. У тексті поздоровлення Янукович нагадує вчителям, що їхня професійна діяльність завжди була і буде знаковою для розвитку держави.

Янукович також дякує вчителям за те, що вони забезпечують підвищення інтелектуального і культурного рівня, духовне зростання підростаючого покоління і молоді, виховання справжніх патріотів України.

При цьому прем"єр-міністр вважає, що професія педагога вимагає підвищення соціального статусу, і стверджує, що уряд втілює в життя політику пріоритетного розвитку науки і освіти.

Прем"єр-міністр також бажає вчителям міцного здоров"я, щастя, звершень на благо України, передають "Українські Новини".

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Ющенко поздоровили педагогів у День Вчителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі