четвер, 18 березня 2010 13:54

Антимонопольний комітет не бачить підстав для подорожчання маршруток

Антимонопольний комітет не бачить підстав для подорожчання маршруток

Антимонопольний комітет України (АМКУ) не бачить підстав для підвищення вартості проїзду у маршрутних таксі в Києві та інших містах України. Про це повідомив сьогодні журналістам в.о. голови АМКУ Олександр Мельниченко.

"На сьогодні ми не вбачаємо підстав для підвищення цін на пасажирські перевезення в столиці України та інших містах", - наголосив Мельниченко.

В свою чергу голова Київської міської організації роботодавців-перевізників "Столиця" Валерій Липецький вважає, що є такі підстави для підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі Києва. Він підкреслив, що ціни на проїзд у маршрутних таксі є вільними. Це означає, що перевізник не має права самостійно підвищувати тариф, а зобов"язаний подати відповідні розрахунки про підвищення вартості проїзду до Головного управління транспорту Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Підстави (для підвищення тарифів) є", - наголосив Липецький. За його інформацією, три перевізники подали свої розрахунки для підвищення вартості проїзду на погодження до Головного управління транспорту КМДА, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Антимонопольний комітет не бачить підстав для подорожчання маршруток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі