середа, 24 лютого 2010 14:24

Кожний третій столичний перевізник немає дозвільних документів

Кожний третій столичний перевізник немає дозвільних документів
Глава Київської міської організації роботодавців-перевізників Столиця Валерій Липецький у повідомив, що 30% перевізників не мають медичних довідок і дозвільних документів.

"У нас є перевізники, які просто загрібають гроші. Вони не мають нічого крім машини. Свій транспорт на ніч залишають під парканом. На маршрут виходять тільки в години пік. Водії не мають медичних довідок, дозвільних документів. Про яку безпеку можна говорити в цьому випадку", - заявив Липецький.

Він також зауважив, що за правилами і нормами повинна стежити Державтоінспекція і міськадміністрація.

"Коли я про це заявляю, на мене дивляться з подивом. Водночас, місто робить все можливе, щоб вижити з міста приватного перевізника, який працює легально", - сказав Липецький.

За його інформацією, сьогодні в столиці працює 2600 маршруток, рік тому працювало 3000. З 260 маршрутів сьогодні на 90 маршрутів працює транспорт Київпастрансу. У зв"язку з цим Липецький зазначив, що через півроку столиця може прийти до транспортного колапсу.

Як раніше повідомляв Липецький, вартість проїзду у приватних київських маршрутних таксі подорожчає приблизно на 20-25%.

Він припустив, що перевізники здійснять підвищення тарифів протягом місяця.

У свою чергу Антимонопольний комітет України заявив, що вважає неприпустимим і необґрунтованим підвищення тарифів на проїзд у столичних маршрутках, повідомляє Комсомольська правда в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Кожний третій столичний перевізник немає дозвільних документів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі