середа, 30 квітня 2008 16:58

Ані Лорак зробила Україну модною у Великій Британії

Ані Лорак зробила Україну модною у Великій Британії

Україна вважається одним з фаворитів на міжнародному європейському конкурсі "Євробачення-2008".

Як повідомила представниця України на цьому конкурсі Ані Лорак на прес-конференції у середу в Києві, у всіх європейських країнах, де вона вже представила свою пісню "Shady lady", в рамках промоушн-туру, її прийняли "на ура", багато глядачів співали разом з нею слова пісні і скандували її назву.

"Я не чекала такого успіху в Європі і такого інтересу" - підкреслила співачка.

Крім того А.Лорак повідомила, що лондонське радіо "Capitalradio" визнавши "Shady lady" фаворитом "Євробачення" цього року запросило її на прямий ефір.

"Коли я прийшла, вся студія була завішена жовто-блакитними прапорами, а на столі стояли вареники зі сметаною - і де вони їх знайшли там, в Лондоні?" - розповіла співачка, підкресливши так само, що сам прямий ефір з її участю почався з гімну України.

За її словами, представники діаспори, яка так само брала участь в цьому радіо-шоу, відзначили, що ніколи раніше не бачили в Лондоні такого інтересу до України.

На питання журналістів про те, як її прийняли в Москві, А.Лорак відзначила, що спочатку її прийняли "з побоюванням", як потенційного конкурента, проте завдяки підтримці російського співака Філіпа Кіркорова, який є автором пісні "Shady lady" і який скрізь супроводжував її під час російської частини туру, виступ, по словах А.Лорак, також пройшло успішно, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак зробила Україну модною у Великій Британії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі